Psihanaliza > Cursuri online

[5] Freud și visele (12 lecții)

[Curs prin email]

icon  

Prezentarea cursului

Sigmund Freud - părintele psihanalizei - a reușit să descifreze semnificația viselor ajutat de propria sa metodă de interpretare. Metoda a fost descrisă pe larg în monografia sa Interpretarea viselor, care a devenit ulterior o carte de căpătîi pentru psihanaliști ca și pentru cei care studiază visele.

Din nefericire, lucrarea lui Freud este foarte dificilă pentru cititorii fără experiență în domeniu. Pe de altă parte, sînt foarte puțini psihanaliștii care pot explica această metodă într-un limbaj ușor accesibil și cu exemple practice de "cum se face".

Acestea sînt motivele care ne-au determinat să realizăm acest curs adresat în mod special persoanelor care doresc să cunoască metoda lui Freud și, de ce nu, să învețe să lucreze cu visele lor.

Lecții

1. Cum a descoperit Freud metoda sa de interpretare
2. Visele copiilor
3. Structura viselor
4. Exemplu de interpretare
5. Visele sexuale
6. Simboluri în vise
7. Visele tipice
8. Emoțiile în vise
9. Cuvintele rostite în vis
10. Psihanaliza și visele
11. Despre visele de cădere a dinților
12. Un vis cu conținut sexual (exemplu)

Test final

La finalul cursului îți poți testa cunoștințele, online, completînd testul nostru de auto-evaluare (facultativ).

Predare

Cursul este format din 12 lecții expediate prin email la un interval de 2 zile fiecare. Tot ce ai de făcut este să-ți accesezi contul de email. Lecțiile pot fi citite pe PC, telefoane mobile, tablete și alte asemenea dispozitive digitale. Ele pot fi salvate sau printate. Dacă le-ai pierdut, le poți cere din nou. În plus, beneficiezi de update nelimitat gratuit!

Interactivitate

Pe toată durata cursului poți conversa cu instructorul cursului prin email despre temele care te interesează sau pe care ai dori să le dezvolți mai departe.

Workshop

La finalizarea cursului poți propune unul din visele tale analizei. Vom lucra împreună ca să descoperi pe viu procedura psihanalitică (facultativ).

Preț: 60 lei
85 lei (cu workshop)

Plata prin mandat poștal sau ordin de plată pe adresa Asociația română pentru promovarea psihanalizei,
OP 61 - CP 91, București, sector 4.
Cont IBAN: RO03BPOS85006945628RON01
Bancpost, Libertății, București.

Cînd începi

Începi imediat ce avem confirmarea plății. Expediază-ne adresa ta de email unde vrei să primești cursul pe adresa aropa@freudfile.org.

Ajutor

Pentru informații suplimentare despre acest curs vizitează pagina de întrebări și răspunsuri - click aici - sau trimite-ne un email cu întrebările tale pe adresa aropa@freudfile.org. Răspundem prompt.

Cursuri
_____________

Home

Editorial

Sigmund Freud

Psihanaliza

Articole

Newsletter

Caută =>>

Contact

 Condiții de utilizare | Politica de confidențialitate | Politica de returnare

© 1998-2016, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa