Psihanaliza > Cursuri online

Întrebări și răspunsuri

Am publicat mai jos cîteva întrebări și răspunsurile noastre referitoare la cursurile AROPA de psihanaliză. Dacă nu ai găsit răspunsul așteptat, trimite-ne întrebarea ta pe adresa aropa@freudfile.org . Răspundem prompt.

icon

Cînd pot să încep?

Oricînd, îndată ce ai achitat taxa de înscriere.

Cum primesc cursul?

Online, sub formă de lecții redactate în format email.

Ce materiale mai trebuie să studiez?

În general, cursurile noastre oferă toate materialele necesare studiului. Acolo unde este cazul, indicăm și resurse online sau tipărite..

Cursul este omologat de un for care să-mi confere grade?

Cursurile AROPA NU sînt de formare, ci de informare. Se adresează celor care vor să afle ce este psihanaliza și cum procedează ea. Deci nu vei primi gradații sau alte beneficii profesionale.

Pot primi la finalizarea cursurilor o diplomă de particpare?

Desigur. AROPA eliberează la cerere diploma de participare la cursuri (numai pentru cursurile Jung și visele sau Inițiere în psihanaliză - 3 module). Solicitarea se face online, la finalizarea cursurilor, respectînd condițiile specificate de instructorul de curs. Diploma are un număr serial și poate fi verificată de managerii de resurse umane. Diploma se taxează separat. Click aici ca să vezi modelul de diplomă.

Cum achit taxa de înscriere?

Taxa se achită prin mandat poștal.

Am trimis suma pentru înscriere dar nu am niciun răspuns de la voi.

Asigură-te că mandatul tău a plecat și a fost distribuit. Uneori trimiterile poștale au întîrzieri considerabile. Verifică folderul de spam din contul tău de email dacă nu cumva răspunsul nostru e acolo. Dacă nu, scrie-ne pe adresa noastră de contact aropa@freudfile.org.

Ce fac dacă doresc să studiez mai departe?

Depinde de ce intenționezi să obții: mai multe cunoștințe SAU experiență practică. Îți sugerăm să ne scrii pe adresa noastră de contact de mai sus și vedem împreună ce putem face mai departe.

Există vreun discont dacă iau mai multe cursuri?

Da, poți beneficia de o reducere de 25% dacă te înscrii la cele trei module ale cursului Inițiere în psihanaliză (respectiv, cursurile 1, 2 și 3 din listă). Cere detalii de la adresa aropa@freudfile.org.

De ce aș plăti atîția bani pe un curs online cînd pot cumpăra pur și simplu o carte despre psihanaliză?

Cursurile noastre se adresează special persoanelor fără cunoștințe prealabile. Ele oferă exemple comentate și teste finale. Și, ce este mai important, ai posibilitatea să dialoghezi online cu instructorul pe marginea celor învățate sau poți cere mai multe informații sau explicații detaliate. Aceste beneficii nu se oferă prin intermediul cărților tipărite.

Ce fel de psihanaliză predați?

Psihanaliza freudiană.

Mai este actuală psihanaliza lui Freud?

Desigur! De fapt, nu există o psihanaliză "a lui Freud". Cuvîntul "psihanaliză" se referă din start la metoda inventată de Sigmund Freud, singura autentică și aplicabilă.

Ce fac dacă m-am răzgîndit și doresc banii înapoi?

Citește politica noastră de returnare aici.

Cine sau ce este AROPA și unde aflu mai multe informații despre ea?

AROPA este Asociația română pentru promovarea psihanalizei. Detalii la adresa: http://aropa.freudfile.org/info.html

Dacă mai ai întrebări la care nu am răspuns scrie-ne pe adresa noastră de contact: aropa@freudfile.org.

icon 

<= Înapoi la pagina de cursuri

 


AROPA 2015.