Psihanaliza > Cursuri online

Ce este psihanaliza
(10 lecții + Bonus)

[Curs prin email]

Cursuri online icon 

Prezentarea cursului

Acest curs constituie modulul 1 al cursului de inițiere în psihanaliză (format din 3 module) oferit de AROPA. El se adresează tuturor celor fără cunoștințe în domeniu, dar care vor să se familiarizeze cu psihanaliza, și ofera informații utile într-un limbaj accesibil.

După cum se vede din sumar, am îmbinat teoria și practica. În ce privește practica, am ilustrat cu exemple simple cum se aplică metodele psihanalitice de explorare a minții.

Acest curs poate fi urmat de modulul 2 - Noarmal și anormal în viața psihică, și modulul 3, dedicat metodelor psihanalitice de acces la incontștient.

Sumar

  1. Nașterea psihanalizei
  2. Ce este psihanaliza
  3. Terapia psihanalitică
  4. Asociațiile libere
  5. Analiza unui act ratat
  6. Interpretarea viselor
  7. Psihanaliza aplicată
  8. Complexul lui Oedip
  9. Sexualitatea infantilă
  10. Psihanaliza și viața normală

Teme pentru acasă, test final și bonus

La finalul cursului îți poți testa cunoștințele, online, completînd testul nostru de auto-evaluare (facultativ). Temele se completează pe durata cursului (facultativ).

De asemenea, primești gratuit dicționarul de psihanaliză în format PDF și articolul despre actualitatea psihanalizei (toate PDF).

Predare

Acest modul este format din 10 lecții expediate prin email la un interval de 2 zile fiecare. Lecțiile pot fi citite pe PC, telefoane și tablete. Ele pot fi printate pentru uz personal. Dacă le-ai pierdut, le poți cere din nou. În plus, beneficiezi de update nelimitat, gratuit!

Interactivitate

Pe toată durata cursului poți conversa cu instructorul cursului prin email despre temele care te interesează sau pe care ai dori să le dezvolți mai departe.

Preț: 50 lei (10 EUR) + TVA

- Plata prin ordin de plată pe adresa: Asociația română pentru promovarea psihanalizei,
CUI RO9274077
Cont IBAN: RO38BTRLRONCRT0PA8811701
Banca Transilvania, Libertății, București.

- Prin carte de credit PayPal

Cursul este parte din Inițiere în psihanaliză -> Detalii

Dacă nu ai cont Paypal, poți plăti totuși prin carte de credit. Apasă butonul de mai sus și dă click pe "Create an Account". Se va deschide formularul de plată online.

Avantajul plății prin Pay Pal: începi imediat (circa trei ore de la plată, în intervalul 9-19) iar dacă ai cont plata ta este protejată.

Cînd începi

Începi imediat ce avem confirmarea plății. În cazul în care ai plătit prin OP, trimite-ne un mesaj cu copia recipisei, pe adresa aropa@freudfile.org, ca să începi imediat.

Ajutor

Pentru informații suplimentare despre acest curs vizitează pagina de întrebări și răspunsuri - click aici - sau trimite-ne un email cu întrebările tale pe adresa aropa@freudfile.org. Răspundem prompt.

--
Copyright: Asociația română pentru promovarea psihanalizei (AROPA)
deține exclusiv drepturile asupra cursurilor și materialelor prezentate pe site, în forum, blog sau expediate online. Copierea acestor materiale și publicarea lor fără aprobarea scrisă a deținătorului drepturilor este interzisă.

 

Secured by PayPal logo

<= Înapoi la cursuri

--

Home | Psihanaliza | Librărie | Search | Newsletter

© 1998-2019, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa