Psihanaliza - Cursuri onlinepowered by FreeFind
 

Freud și visele
(12 lecții + Workshop)

[Curs prin email]

Cursuri online icon 

Prezentarea cursului

Sigmund Freud a reușit să descifreze semnificația viselor prin metoda creată de el însuși.

Metoda a fost descrisă pe larg în monografia sa Interpretarea viselor, care a devenit ulterior o carte de căpătîi pentru psihanaliști, ca și pentru oricine studiază visele.

Din nefericire, lucrarea lui Freud este foarte dificilă pentru cititorii fără experiență în domeniu. Pe de altă parte, sînt foarte puțini psihanaliștii care pot explica această metodă într-un limbaj ușor accesibil și cu exemple practice de cum-se-face. Majoritatea se mulțumesc cu generalități.

Acestea sînt motivele care ne-au determinat să realizăm acest curs adresat în mod special persoanelor care doresc să cunoască metoda lui Freud și, de ce nu, să învețe să lucreze cu visele lor în acest spirit.

Sumar

  1. Cum a descoperit Freud metoda sa de interpretare
  2. Visele copiilor
  3. Formarea viselor
  4. Exemplu de interpretare
  5. Visele sexuale
  6. Simboluri în vise
  7. Visele tipice
  8. Emoțiile în vise
  9. Cuvintele rostite în vis
  10. Materialele viselor
  11. Despre visele de cădere a dinților
  12. Un vis cu conținut sexual (exemplu de interpretare)

Bonus

Comandă cursul acum și primești ca bonus articolul Psihanaliza și visele. (PDF)

Test

La finalul cursului îți poți testa cunoștințele, online, completînd testul nostru de auto-evaluare (facultativ).

Predare

Acest curs este format din 12 lecții expediate prin email la un interval de 2 zile fiecare. Lecțiile pot fi citite pe PC, telefoane mobile și tablete. Ele pot fi printate pentru uz personal. Dacă le-ai pierdut, le poți cere din nou. În plus, beneficiezi de update nelimitat, gratuit!

Interactivitate

Pe toată durata cursului poți conversa cu instructorul cursului prin email despre temele care te interesează sau pe care ai dori să le dezvolți mai departe.

Workshop

La finalizarea cursului poți propune unul din visele tale analizei. Vom lucra împreună ca să descoperi pe viu procedura psihanalitică.

Preț: 95 lei - 19 EUR

Plătește prin:

  -> OP: în contul Asociația română pentru promovarea psihanalizei, CUI RO9274077, cont IBAN: RO38BTRLRONCRT0PA8811701, Banca Transilvania, Libertății, București.

  -> Carte de credit sau PayPal: plătește prin PayPal pe adresa noastră aropa@freudfile.org sau, dacă nu ai cont PayPal, solicită-ne factura cu plata online.

Cînd și cum începi

Începi imediat din momentul în care avem confirmarea plății. Trimite-ne copia după documentul de plată la adresa aropa@freudfile.org și începi în aceeași zi.

Ajutor

Alina Pentru informații suplimentare despre acest curs vizitează pagina de întrebări și răspunsuri - click aici - sau trimite-ne un email cu întrebările tale pe adresa aropa@freudfile.org. Răspundem prompt!

--
Copyright: Asociația română pentru promovarea psihanalizei (AROPA) deține exclusiv drepturile asupra cursurilor și materialelor prezentate pe site, în forum, blog sau expediate online. Copierea acestor materiale și publicarea lor fără aprobarea scrisă a deținătorului drepturilor este interzisă.

 

Condiții de utilizare | Confidențialitate | Returnare

<= Înapoi la cursuri

--

<= Home | Psihanaliza | Publicații | Forum | Blog

© 1998-2024, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa