Psihanaliza - Cursuri onlinepowered by FreeFind
 

Ce este psihanaliza
(10 lecții + Bonus)

[Curs prin email]

Cursuri online icon 

Prezentarea cursului

Acest curs constituie modulul 1 al cursului de inițiere în psihanaliză (format din 3 module) oferit de AROPA. Acest modul este dedicat întrebării legitime: ce este psihanaliza?

Foarte multe s-au scris și se spun despre acest subiect încît azi e aproape imposibil să afli ce este și ce face psihanaliza la modul cel mai simplu și direct cu putință. Dacă citești o parte din cărțile publicate azi ești total dezorientat. Internetul nu face nici el mai mult pentru a te ajuta să înțelegi ce este psihanaliza. Majoritatea site-urilor prezintă informații vagi, nesistematizate sau legate de activitatea profesională a formării psihanalistului. Lucruri absolut insuficiente și chiar plictisitoare. Nimeni nu vrea sau nu poate să-ți ofere informațiile de care ai nevoie.

Iată motivele pentru care am creat acest curs. Principalele lui atuuri sînt:

  - se adresează publicului larg și fără cunoștințe prealabile;

  - îți oferă succint informațiile esențiale;

  - informațiile teoretice sînt însoțite de exemple concrete atunci cînd e vorba de aspectele practice ale psihanalizei;

  - îți oferă informații suplimentare despre resursele online și tipărite dacă vrei să-ți extinzi studiul;

  - primești totul online, prin email, într-un interval de timp foarte scurt;

  - poți studia în timpul tău liber acasă, la birou, școală, serviciu sau metrou etc.

  - și nu în ultimul rînd, te poți adresa instructorului prin email pentru a te ajuta să clarifici sau să extinzi subiectele abordate.

Sumar

1. Nașterea psihanalizei
2. Ce este psihanaliza
3. Terapia psihanalitică
4. Asociațiile libere
5. Analiza unui act ratat
6. Interpretarea viselor
7. Psihanaliza aplicată
8. Complexul lui Oedip
9. Sexualitatea infantilă
10. Psihanaliza și viața normală

BONUS: Despre transfer în psihanaliză (PDF)

Teme pentru acasă, test final

La finalul cursului îți poți testa cunoștințele, online, completînd testul nostru de auto-evaluare (facultativ). Temele se completează pe durata cursului (facultativ).

Predare

Acest modul este format din 10 lecții expediate prin email la un interval de 2 zile fiecare. Tot ce ai de făcut este să-ți accesezi contul de email. Lecțiile pot fi citite pe PC, telefoane mobile, tablete și alte asemenea dispozitive digitale. Ele pot fi salvate sau printate. Dacă le-ai pierdut, le poți cere din nou. În plus, beneficiezi de update nelimitat gratuit!

Interactivitate

Pe toată durata cursului poți conversa cu instructorul cursului, prin email, despre temele care te interesează sau pe care ai dori să le dezvolți mai departe.

Preț: 60 lei - 12 EUR

  Plătește prin:

  -> OP: în contul Asociația română pentru promovarea psihanalizei, CUI RO9274077, cont IBAN: RO38BTRLRONCRT0PA8811701, Banca Transilvania, Libertății, București.

  -> Carte de credit sau PayPal: plătește prin PayPal pe adresa noastră aropa@freudfile.org sau, dacă nu ai cont PayPal, solicită-ne factura cu plata online.

Cînd și cum începi

Începi imediat din momentul în care avem confirmarea plății. Trimite-ne copia după documentul de plată la adresa aropa@freudfile.org și începi în aceeași zi.

Ajutor

Alina Pentru informații suplimentare despre acest curs vizitează pagina de întrebări și răspunsuri - click aici - sau trimite-ne un email cu întrebările tale pe adresa aropa@freudfile.org. Răspundem prompt!

--
Copyright: Asociația română pentru promovarea psihanalizei (AROPA)
deține exclusiv drepturile asupra cursurilor și materialelor prezentate pe site, în forum, blog sau expediate online. Copierea acestor materiale și publicarea lor fără aprobarea scrisă a deținătorului drepturilor este interzisă.

 

Condiții de utilizare | Confidențialitate | Returnare

<= Înapoi la cursuri

--

<= Home | Psihanaliza | Publicații | Forum | Blog

© 1998-2023, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa