Psihanaliza > Cursuri online

Autoanaliza pentru situații dificile
(12 lecții + Workshop)

[Curs prin email]

Cursuri online icon 

Prezentarea cursului

Aest curs este creat pentru a-ți dezvolta metoda de autroanaliză în situații dificile. Ce sînt situațiile dificile? Toate situațiile de viață cîmd nu te descurci, cînd te simți inhibat/ă, cînd ai dileme sau te simți rătăcit/ă, dezorientat/ă. Cînd ești deprimat/ă sau te simți extrem de singur/ă. Pe scurt, cînd lucrurile nu-ți merg bine.

Aceste probleme nu se rezovă cu sfaturile altora, cu pilule sau pur și simplu negîndind la ele. Ele sînt rezolvabile cînd te gîndești la ele . Problema e cum o faci. Noi te învățăm cum, adică prin autoanaliză.

  • Cursul este format din 12 lecții.
  • Durată: circa 24 zile.

Sumar

1. Ce sînt situațiile dificile
2. Ce este autoanaliza
3. Cîteva cuvinte despre structura personalității
4. ... despre structura personalității (urm.)
5. Metode de autoanaliză
6. Analiza actelor ratate
7. Analiza viselor
8. Semnificația simbolurilor din visele tale
9. Visele sexuale
10. Individuație
11. Meditație
12. Cine sînt eu?

Predare

Acest modul este format din 12 lecții expediate prin email la un interval de 2 zile fiecare. Lecțiile pot fi citite pe PC, telefoane și tablete. Ele pot fi printate pentru uz personal. Dacă le-ai pierdut, le poți cere din nou. În plus, beneficiezi de update nelimitat gratuit!

Interactivitate

Pe toată durata cursului poți conversa cu instructorul cursului prin email despre temele care te interesează sau pe care ai dori să le dezvolți mai departe.

Workshop

La finalizarea cursului poți propune o temă de analiză și primești ajutor prin email.

Preț: 50 lei (10 EUR) + TVA

- Plata prin ordin de plată pe adresa: Asociația română pentru promovarea psihanalizei,
CUI RO9274077
Cont IBAN: RO38BTRLRONCRT0PA8811701
Banca Transilvania, Libertății, București.

- Prin carte de credit/PayPal

 

Dacă nu ai cont Paypal, poți plăti totuși prin carte de credit. Apasă butonul de mai sus și dă click pe "Create an Account". Se va deschide formularul de plată online.

Avantajul plății prin Pay Pal: începi imediat (circa trei ore de la plată în intervalul 9-19) iar dacă ai cont plata ta este protejată.

Cînd începi

Începi imediat ce avem confirmarea plății. În cazul în care ai plătit prin OP, trimite-ne un mesaj cu copia recipisei, pe adresa aropa@freudfile.org, ca să începi imediat.

Alte informații

Suport

Scrie-ne pe adresa aropa@freudfile.org dacă ai alte întrebări despre curs, înscriere și metoda de predare. Scrie-ne de asemenea despre ce te-ar interesa să înveți, altfel decît îți oferim noi. Răspundem prompt.

--
Copyright: Asociația română pentru promovarea psihanalizei (AROPA) deține exclusiv drepturile asupra cursurilor și materialelor prezentate pe site, în forum, blog sau expediate online. Copierea acestor materiale și publicarea lor fără aprobarea scrisă a deținătorului drepturilor este interzisă.

 

 

Secured by PayPal logo

<= Înapoi la cursuri

--

Home | Psihanaliza | Librărie | Search | Newsletter

© 1998-2019, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa