Psihanaliza > Editorial

 Consultații psihanalitice prin email

AROPA împlinește aproape 10 ani de cînd a debutat pe teren online cu consultații psihanalitice. Au beneficiat mii de persoane - în speță tineri - fapt ce ne-a ajutat la definirea unei strategii de interacțiune prin email. Desigur că nu se poate face psihanaliză prin email! Nici nu pretindem asta. Totuși experiența vastă a psihanalizei în cele mai diverse domenii ale viații sociale, culturale și spirituale, se poate răspîndi și prin mijlocirea internetului.

În ce-i privește pe beneficiarii consultațiilor online, ei au avantajul de a accesa ușor serviciul nostru, de pe calculatorul personal sau de la școală/serviciu, lucru ce nu poate fi decît pozitiv. În același timp mai există și avantajul de a putea avea, în cîțiva pași simpli, acces la experiența vastă a psihanalistului. Probleme de viață care par încîlcite, confuze și poate chiar absurde încep să fie lămurite stabilind de la început ce este și ce nu este problemă, cum se "vede" problema din alt unghi și mai ales cum ar trebui ea abordată. Aceste aspecte sînt esențiale pentru că sugerează un alt fel de abordare "dinăuntru" a ceea ce părea mai înainte "din afară".

Iată cîteva motive pentru care am reînnoit oferta noastră de servicii de consultații online - prin email - precizînd de la început ce poate fi pus în discuție.

Cine poate apela la serviciul nostru? Practic oricine. Indiferent de pregătire, sex, religie, naționalitate. Vîrsta nu este nici ea un impediment. Pe scurt, dacă ai una din problemele descrise în pagina de consultații - sau înrudită cu ele - poți apela fără grijă!

Un serviciu online plătit? Da. Munca noastră online - site-uri, forumuri, blog - nu este susținută decît din donații și activități conexe. Este evident că fondurile obținute din serviciul de consultații vor sprijini în continuare efortul nostru de popularizare a psihanalizei în mediile nespecializate. Ai astfel ocazia să contribui și tu la susținerea activității noastre plus faptul de a beneficia de ajutor personal.

 

Completare: Serviciul plătit prin email a fost înlocuit cu unul gratuit. Amănunte găsești aici.

Editorial
_____________

Home

Sigmund Freud

Psihanaliza

Cursuri

Articole

Newsletter

Caută =>>

Contact

© 1998-2017, AROPA. Toate drepturile rezervate.

logo aropa